TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. szeptember 1. 10:09

A Sláger Rádió Boncsér Henriettát nevezte ki az újonnan létrehozott üzletfejlesztési igazgatói posztra.

Boncsér Henrietta

Boncsér Henrietta nyolc éve dolgozik a média területén; öt évig médiaügynökségnél, több mint három éve pedig a Sláger Rádiónál.

Kezdetben kutatási vezetként, ezt követen pedig mint marketing és kutatási vezető erősítette a Sláger Rádió csapatát, áll a társaság közleményében.

Jelenlegi poziciójában a szakember feladata lesz új üzletek szerzése a kiemelt ügyfelek körében. A jövben továbbra is ő felügyeli a kutatást és a marketinget, de ideje nagyobb részét a kereskedelmi tevékenység fogja lekötni.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.