<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az Unilever bejelentette, hogy nyírbátori üzemébe kerül a Cif súroló- és általános tisztítószerek gyártása, ez a kelet-magyarországi gyár számára mintegy ötven százalékos volumennövekedést jelent majd - tájékoztatta az Unilever magyar érdekeltsége csütörtökön az MTI-t.

Patrick Cescau, az Unilever vezérigazgatója nemrégiben bejelentette, hogy a vállalat Hollandiában bezárja a Delftben, Loosdrechtben és Vlaardingenben működő gyárait a jövő év végéig. A döntés hátterében az áll, hogy más európai termelő egységekkel összehasonlítva ez a három gyár magas működési költséggel termel. Ezért a társaság vezetősége úgy döntött, hogy a gyártást más európai egységekbe helyezi át.

A döntés értelmében a Cif súroló- és általános tisztítószerek gyártása a Közép-Európa régió egyik kiemelkedő termelő egységében, a Nyírbátorban működő gyárban folytatódik. A közelmúltban - a mostani bejelentés mellett - számos más történés is igazolta a nyírbátori gyár vezetésének stratégiáját, amelynek legfőbb eleme a költségcsökkentés és a működés hatékonyságának növelése volt.

Emellett továbbra is Nyírbátorban gyártják a súrolószereket az ukrán és orosz piacra, valamint tárgyalnak arról, hogy a teljes ukrán Domestos-termelést a kelet-magyarországi városba helyezik át.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.