TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Felvásárolja a magánkézben lévő, vezeték nélküli hálózatokat telepítő Colubris Network Inc.-t a Hewlett-Packard Co. (HP), jelentette be a vállalat.

Az amerikai vállalat közölte, hogy a Colubris megszerzése után a társaság termékeit a ProCurve Networking termékportfoliójába integrálják.

Az ügylet által a Palo Alto-i vállalatnak lehetősége lesz olyan piacokon terjeszkedni, mint a vendéglátóipar vagy a szállítmányozás, írja a CNN Money.

A társaság arra számít, hogy a felvásárlás a Hewlett-Packard pénzügyi évének végére lezárul. Az akvizícióval kapcsolatban további részleteket nem árult el a cég.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.