<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Felvásárolja a magánkézben lévő, vezeték nélküli hálózatokat telepítő Colubris Network Inc.-t a Hewlett-Packard Co. (HP), jelentette be a vállalat.

Az amerikai vállalat közölte, hogy a Colubris megszerzése után a társaság termékeit a ProCurve Networking termékportfoliójába integrálják.

Az ügylet által a Palo Alto-i vállalatnak lehetősége lesz olyan piacokon terjeszkedni, mint a vendéglátóipar vagy a szállítmányozás, írja a CNN Money.

A társaság arra számít, hogy a felvásárlás a Hewlett-Packard pénzügyi évének végére lezárul. Az akvizícióval kapcsolatban további részleteket nem árult el a cég.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.