<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Egyes hírek szerint ötezres, más közlések szerint kilencezres is lehet a vezető svájci pénzintézetnél, a UBS-nél az újabb leépítések nagysága.

A zürichi "Sonntag" című újság ötezer főről tesz említést az UBS bank egyik szóvivőjére hivatkozva. A Dow Jones amerikai hírügynökség viszont kilencezer főt említ, mint idei létszámmérséklést, folytatásaként a korábban bejelentett leépítéseknek.

Októberben jelezte a UBS, hogy a pénzügyi válság miatt átszervezésre kényszerül és további leépítéseket hajt végre befektetési üzletágában: a munkaerő állományt kétezer fővel 17 ezerre csökkenti. A befektetési üzletágban addig több mint 20 százalékos leépítést hajtott végre.

A UBS várhatóan február 10-én teszi közzé jelentését legutóbbi negyedévéről, a sajtó szerint várhatóan ekkor pontosítják, mi várható 2009-ben a létszámcsökkentés terén.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.