TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Kétszáz munkahelyet szüntet meg Spanyolországban az Ericcson a korábban bejelentett költségcsökkentési programja keretében – közölte a vállalat.

A világ legnagyobb mobilhálózat-gyártója a februárban bejelentett terv eredményeként évente mintegy négymilliárd svéd koronát (588 millió dollárt) akar működési költségeiből megtakarítani.

A társaság vezérigazgatója, Carl-Henric Svanberg akkor azt mondta, hogy Svédországban ezer alkalmazottat bocsátanak el, míg világszerte körülbelül háromezer munkahely szűnhet meg. A távközlési vállalat márciusban jelentette be, hogy több mint 500 embert rúgnak ki Németországban és Angliában.

Fredrik Hallstan, az Ericsson szóvivője szerint az, hogy milyen területeket érint a leépítés, csak a szakszervezetekkel folytatott megbeszélések után dől el, számol be a Reuters hírügynökség.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.