1p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kétszáz munkahelyet szüntet meg Spanyolországban az Ericcson a korábban bejelentett költségcsökkentési programja keretében – közölte a vállalat.

A világ legnagyobb mobilhálózat-gyártója a februárban bejelentett terv eredményeként évente mintegy négymilliárd svéd koronát (588 millió dollárt) akar működési költségeiből megtakarítani.

A társaság vezérigazgatója, Carl-Henric Svanberg akkor azt mondta, hogy Svédországban ezer alkalmazottat bocsátanak el, míg világszerte körülbelül háromezer munkahely szűnhet meg. A távközlési vállalat márciusban jelentette be, hogy több mint 500 embert rúgnak ki Németországban és Angliában.

Fredrik Hallstan, az Ericsson szóvivője szerint az, hogy milyen területeket érint a leépítés, csak a szakszervezetekkel folytatott megbeszélések után dől el, számol be a Reuters hírügynökség.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!