TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A német autógyár az általa folytatott állatkísérletek miatt kényszerült magyarázkodásra.

A Volkswagen bocsánatot kért, amiért majmokon tesztelte a kipufogógáz hatásait. A dízelbotrány újabb fordulatára érkezett válasz ez, melynek alapjait korábban a New York Times szellőztetett meg. A cikk alapján a Volkswagen, a Daimler, a BMW és a Robert Bosch 2014-ben közös projektben azt vizsgálta, hogy milyen élettani hatásai vannak a dízelüzemű autók kipufogógáz belégzésének, írja reggeli hírlevelében az Equilor.

A Daimler most külön közleményben exkluzálta magát, míg a BMW elhatárolódott a vizsgálattól, mondván ők nem vettek részt a vizsgálati metódus felállításában. A Bosch közleménye szerint ők már 2013-ban kiszálltak a tesztelésből.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.