<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Kétszázötven dolgozóját bocsátja el a Bosch legnagyobb magyarországi, Hatvanban működő autóipari termékeket gyártó üzeme a megrendelések folyamatos csökkenésének miatt - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a Robert Bosch Kft. kommunikációs munkatársa.

A leépítés az üzemi tanáccsal és az illetékes munkaügyi központtal történt egyeztetést és megállapodást követően 2009. február 15-én lép hatályba - közölte Kukaj Zsuzsanna.

A Robert Bosch Elektronika Kft. mindent megtesz azért, hogy segítse a távozó dolgozók álláskeresését. A felmondási idő alatt olyan képzéseket szervez, amelyek segítségével bemutatja a különböző álláskeresési technikákat, segítséget nyújt az önéletrajz megírásában és részletes tájékoztatást ad a munkaügyi központ által biztosított munkanélküli státuszra és ellátásra vonatkozó tudnivalókról - tette hozzá.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.