TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A tavalyi év egyik meglepő húzása volt, amikor az online piac nagyágyúja a virtuális térből átlépett a fizikailag is létező üzletekbe. Most újabb nagy felvásárlás jöhet?

2017-ben sok elemzőt meglepett az Amazon, amikor a nyár elején felvásárolták a Whole Foods Market nevű élelmiszer láncot. Egy elemző szerint logikus lépés lenne, ha a világ jelenleg leggazdagabb embere, Jeff Bezos tovább menne ezen az úton, és újabb láncot szereznének meg a hagyományos kiskereskedelemben.

Gene Munster techelemző szerint ezt a stratégiát követve az Amazon megveheti a Targetet, írja reggeli hírlevelében az Equilor. Az Amazon ráadásul ha lehetőséget lát, akkor komoly forrásokat tud megmozgatni, a tavaly bekebelezett Whole Foods például 14 milliárd dollár volt. Munster szerint a Target vásárlói köre és üzletszáma is ideális lehet a techóriásnak. Az elemző úgy véli, hogy a szabályozói engedélyt is megkaphatja az ügylet, mivel a Wal-Mart piaci részesedése így is nagyobb lenne, mint az Amazon-Target együttvéve. A Target felvásárlási ára 75 dollár lehet részvényenként, amely több mint 10 százalékos prémiumot jelent. 
 
mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.