1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az glasgow-i Aggreko nyerte el azt a megbízást, melynek keretében a vállalat szolgáltathatja a 2012-es londoni nyári játékok olimpiai falujának építéséhez szükséges elektromos áramot.

Az Aggreko azután jelentette be a megállapodást, miután teljesítette 22 millió fontos szerződését, mely során 37 olimpiai helyszínt látott el árammal Pekingben.

A londoni tőzsdén jegyzett cég közel 150 alkalmazottja hetekig dolgozott a mintegy 480 kilométer hosszú kábelrengeteg felállításán.

A vállalat berendezéseit használták többek közt a világítás, a kamerafelszerelések, valamint a nemzetközi műsorsugárzó központ áramellátásának biztosítására, számol be a BBC News.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!