1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

20 milliárd dollár értékben 81 repülőgépet rendelt az Emirates légitársaság az Airbustól.

A Dubai központú légitársaság 70 darab közepes méretű A350-est, valamint 11 darab A380-as szuperjumbót vásárol az európai vállalattól. Az Emirates további ötven A350-es repülőgépre adott opciót, írja a BBC News.

Az összesített megrendelés értéke elérheti a 32 milliárd dollárt. A Dubai légi bemutatón bejelentett ügylet az Emirates szerint jelentősen növelni fogja a légitársaság és Dubai növekedését.

Az Airbus és az Emirates megállapodása remek üzlet az angliai Rolls-Royce motorgyártónak is, miután az arab légitársaság a brit vállalatot kérte fel az új repülőgépek hajtóműveinek szállítására. Amennyiben a légitársaság megvásárolja az újabb ötven A350-est is, úgy a Rolls-Royce 8,4 milliárd dollárt kereshet az üzleten.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!