2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Sikeresen zárult a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési tender részvételi szakasza, a bíráló bizottság döntése szerint a nyolc jelentkezőből négy pályázó tehet ajánlatot - közölte a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ szerdán.

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ megtett úttal arányos, elektronikus útdíjszedési tenderének részvételi szakasza szerdán 11 órakor nyilvános eredményhirdetéssel zárult. Az október 15-i határidőig nyolc pályázó adta be jelentkezését.

Az ajánlattevők közül a feltételeknek megfelelő pályázatot adott be a Magyar Telekom Nyrt. és a T-Systems Enterprise Services GmbH konzorciuma, a Synergon Informatikai Zrt. és a Sanef SA konzorciuma, az Autostrade per l'Italia S.p.A., a Siemens Aktiengesellschaft Österreich és az Intertoll-Europe Zrt. konzorciuma, valamint a Kapsch TrafficCom AG, a Kapsch Telematic Services GmbH, a Kapsch Telematic Services Telematikai Szolgáltató Kft, és a Via Verde Portugal - Gestao de Sistemas Electrónicos de Cobranca S.A. konzorciuma.

Az ajánlattételi szakaszban ez a négy konzorcium kap lehetőséget arra, hogy részletesen is kidolgozza a 3,5 tonna feletti megengedett legnagyobb össztömegű járművek megtett úttal arányos, elektronikus útdíjszedési rendszerének magyarországi bevezetésére és ötéves üzemeltetésére az ajánlatát.

Az alkalmassági, illetve formai-tartalmi követelményeknek nem megfelelő pályázatokat benyújtó pályázóktól az ajánlattételi szakaszban a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ nem kér ajánlatot.

Az ajánlattételre felkért pályázóknak várhatóan január közepéig lesz idejük a részletes ajánlatkérési dokumentációban megfogalmazott igényeknek megfelelő ajánlat összeállítására. Ezt követően az ajánlatok részleteit, valamint a szerződés feltételeit a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ és az ajánlattevők képviselői tárgyalásos eljárással pontosítják, ennek során derül ki, hogy a melyik ajánlat felel meg leginkább az igényeknek.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!