2015. október 30. 16:19

Újabb tengeri szélerőmű-park telepítésére és üzemeltetésére kapott megbízást a Siemens a brit partoknál.

A Galloper Wind Farm Ltd. megbízásából a Siemens AG energetikai és gépipari konszern 56 szélturbinából álló tengeri szélerőmű parkot épít Nagy-Britannia délkeleti partjainál. A Siemens végzi el a létesítmény üzembe helyezését is, valamint karbantartását 15 éven keresztül.


A suffolki partoktól 27 kilométerre a nyílt vízen elterülő szélerőmű park 336 ezer háztartás éves energiaszükségletének fedezésére elegendő áramtermelési kapacitással rendelkezik majd.

A szélerőmű park teljes beruházási értéke 1,5 milliárd font-sterling (2,1 milliárd euró). A kivitelezés az idén novemberben veszi kezdetét, az üzembe helyezés pedig 2018 márciusára várható. A projekt tulajdonosai 25-25 százalék arányban az RWE, a Green Investment Bank, a Macquarie Capital befektetési társaság, valamint a Siemens Financial Services (SFS).

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.