2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Közel 40 ezer négyzetméterrel gyarapodott az irodaterület a Millenniumi Városközpontban, miután a beruházó TriGránit átadta a Millennium Tower II. és III. irodaházakat, így a város a városban koncepció alapján épülő hatalmas ingatlanon immár 60 ezer négyzetméter irodaterület áll rendelkezésre, írja a Világgazdaság.

Az összesen 64 millió euró értékű beruházással 18 hónap alatt felépített A kategóriás irodaházak 40 százaléka már az építés során előbérleti konstrukcióban bérlőre talált; és a megnyitáskor a bérbeadási szint elérte a 60 százalékot. A vállalat korábban jelezte: a még szabadon lévő területek egy részén is irodákat tervez építeni, hiszen a kereslet folyamatosan növekszik Pest ezen részén.

A most elkészült Millennium Tower II. 18 325 négyzetméteres, nyolcemeletes épületét a FIABCI-díjas Schön építésziroda tervezte. A 20 434 négyzetméteres Millennium Tower III. irodaház vizuális megjelenése az Ybl-, Pro Architectura- és FIABCI-díjas Vadász Bence építész nevéhez kötődik. Első bérlője a Morgan Stanley pénzügyi tanácsadó vállalat.

A TriGránit – folyamatban lévő és tervezett projektjeinek értékét tekintve – Európa harmadik legnagyobb ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalata, amely Kelet-Közép-Európa 11 országában van jelen. A TriGránit Fejlesztési Zrt. összesen kétmilliárd euró értékben valósított meg projekteket, és további 8,5 milliárd eurós fejlesztést tervez az elkövetkező években, írja a Világgazdaság.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!