TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Közel 40 ezer négyzetméterrel gyarapodott az irodaterület a Millenniumi Városközpontban, miután a beruházó TriGránit átadta a Millennium Tower II. és III. irodaházakat, így a város a városban koncepció alapján épülő hatalmas ingatlanon immár 60 ezer négyzetméter irodaterület áll rendelkezésre, írja a Világgazdaság.

Az összesen 64 millió euró értékű beruházással 18 hónap alatt felépített A kategóriás irodaházak 40 százaléka már az építés során előbérleti konstrukcióban bérlőre talált; és a megnyitáskor a bérbeadási szint elérte a 60 százalékot. A vállalat korábban jelezte: a még szabadon lévő területek egy részén is irodákat tervez építeni, hiszen a kereslet folyamatosan növekszik Pest ezen részén.

A most elkészült Millennium Tower II. 18 325 négyzetméteres, nyolcemeletes épületét a FIABCI-díjas Schön építésziroda tervezte. A 20 434 négyzetméteres Millennium Tower III. irodaház vizuális megjelenése az Ybl-, Pro Architectura- és FIABCI-díjas Vadász Bence építész nevéhez kötődik. Első bérlője a Morgan Stanley pénzügyi tanácsadó vállalat.

A TriGránit – folyamatban lévő és tervezett projektjeinek értékét tekintve – Európa harmadik legnagyobb ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalata, amely Kelet-Közép-Európa 11 országában van jelen. A TriGránit Fejlesztési Zrt. összesen kétmilliárd euró értékben valósított meg projekteket, és további 8,5 milliárd eurós fejlesztést tervez az elkövetkező években, írja a Világgazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.