<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Több tízezer autót hív vissza a Honda az Egyesült Államokban, februárban már volt egy hasonló, világszerte 700 ezer járművet érintő akciója a cégnek.

A társaság közlése szerint 18 ezer Civic modellt rendelnek vissza a szervizekbe üzemanyag szivárgás, és 33 ezer Odysseys egyterűt az ablaktörlő lehetséges meghibásodása miatt. Mindkét modell idei.

A társaság közleménye arra nem tért ki, hogy az Egyesült Államokon kívül máshol is visszahívnak-e az érintett modellekből.

Legutóbb február elején jelezte a japán autógyár, hogy közel 700 ezer járművét hívja vissza világszerte egy hibás rugóalkatrész miatt, amely a motor leállását okozhatja.

hirdetés

Akkor a visszahívás a Fit, a Freed és City modelleket érintette, ezekbe szerelhettek olyan hibás rugóalkatrészt, ami gondot okozhat.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.