2011. február 21. 17:13

A Turner Broadcasting System Budapesten tartott üzleti találkozóján bemutatta 2011-es programújdonságait és terveit. Új műsorok, filmbemutatók és rendezvények sora – csak néhány a Turner Broadcasting System(TBS) Cartoon Network, Boomerang és TCM csatornákat érintő új bejelentései közül, áll a vállalat közleményében.

A Cartoon Network Originals az idei év végén Magyarországon is bemutatja „The Rise of VilEon” című élő színpadi produkcióját. A Ben 10 kalandjait és legnépszerűbb hőseit felvonultató előadás különleges eseménynek ígérkezik a sorozat hazai rajongói számára.

A csatorna másik újdonsága, a Toonix nevű online alkalmazás a második félévben érkezik. Az alkalmazás lehetővé teszi a Cartoon Network weboldal látogatói számára Európa-szerte, hogy különböző avatarok formájában legyenek jelen a Cartoon Network virtuális világában.  A Cartoon Network százszázalékos tulajdonában álló Toonix ötlete Latin-Amerikában született 2008-ban, sikerét bizonyítja, hogy azóta világszerte mintegy 8 millió avatart készítettek a felhasználók.

A Cartoon Network idei programújdonságainak sora a februárban bemutatott Generátor Rex-szel indult. A vadonatúj sorozat főszereplője, a vakmerő tinédzser, Rex a Cartoon Network hőseinek arcképcsarnokát gazdagítja. Bemutatókban márciusban sem lesz hiány: a Cartoon Network-rajongók legnagyobb örömére megérkezik hazánkba a Ben 10: Ultimate Alien és a Bakugan: a Gundalia-i megszállók, a két sikersorozat új évadja. A májusban várható Kalandra fel! című Cartoon Network-produkció két nem mindennapi jóbarát, egy Finn nevű kisfiú és mágikus kutyája, Jake rejtélyes kalandjait mutatja be. A premierek sora a Star Wars: A klónok háborúja hamadik évadjával (április), a The Amazing World of Gumball (magyar cím hamarosan) című új, Európában készült Cartoon Network produkcióval (szeptember), A Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában című sorozattal (szeptember), The Regular Show-val (magyar cím hamarosan) folytatódik (november), majd decemberben a Cartoon Network első számítógépes technológiával készült animációját, a  Firebreather-t (magyar cím hamarosan) ismerheti meg a hazai közönség.

A Boomerang csatorna főszereplője idén a jól ismert narancssárga, lusta macska, Garfield lesz; legújabb kalandait márciusban láthatjuk. A fekete humor kedvelői januártól az Addams család kalandjain borzonghatnak. Végül de nem utolsó sorban, a Boomerang egy olyan eseménnyel készül amelyet egyetlen házi kedvenc és tulajdonosa sem hagyhat ki: a Boomerang Pet Personality Award elnevezésű kisállat-verseny, tavalyi angliai sikerét követően most Magyarországra érkezik. Áprilistól a gazdik a legkülönfélébb kategóriákban nevezhetik a versenyre kedvenceiket.

A TCM csatorna 2011-ben jelentősen kibővíti filmadatbázisát, és a filmkedvelő közönségnek olyan tematikus összállításokkal kedveskedik, mint a januárban sugárzott Amerikai újhullám (pl. Klute, Az elnök emberei, 2011: Űrodüsszeia), illetve a Hollywood-i nagyágyúk. Februárban a TCM-en is minden a filmes díjátadókról szól.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.