2011. február 21. 17:13

A Turner Broadcasting System Budapesten tartott üzleti találkozóján bemutatta 2011-es programújdonságait és terveit. Új műsorok, filmbemutatók és rendezvények sora – csak néhány a Turner Broadcasting System(TBS) Cartoon Network, Boomerang és TCM csatornákat érintő új bejelentései közül, áll a vállalat közleményében.

A Cartoon Network Originals az idei év végén Magyarországon is bemutatja „The Rise of VilEon” című élő színpadi produkcióját. A Ben 10 kalandjait és legnépszerűbb hőseit felvonultató előadás különleges eseménynek ígérkezik a sorozat hazai rajongói számára.

A csatorna másik újdonsága, a Toonix nevű online alkalmazás a második félévben érkezik. Az alkalmazás lehetővé teszi a Cartoon Network weboldal látogatói számára Európa-szerte, hogy különböző avatarok formájában legyenek jelen a Cartoon Network virtuális világában.  A Cartoon Network százszázalékos tulajdonában álló Toonix ötlete Latin-Amerikában született 2008-ban, sikerét bizonyítja, hogy azóta világszerte mintegy 8 millió avatart készítettek a felhasználók.

A Cartoon Network idei programújdonságainak sora a februárban bemutatott Generátor Rex-szel indult. A vadonatúj sorozat főszereplője, a vakmerő tinédzser, Rex a Cartoon Network hőseinek arcképcsarnokát gazdagítja. Bemutatókban márciusban sem lesz hiány: a Cartoon Network-rajongók legnagyobb örömére megérkezik hazánkba a Ben 10: Ultimate Alien és a Bakugan: a Gundalia-i megszállók, a két sikersorozat új évadja. A májusban várható Kalandra fel! című Cartoon Network-produkció két nem mindennapi jóbarát, egy Finn nevű kisfiú és mágikus kutyája, Jake rejtélyes kalandjait mutatja be. A premierek sora a Star Wars: A klónok háborúja hamadik évadjával (április), a The Amazing World of Gumball (magyar cím hamarosan) című új, Európában készült Cartoon Network produkcióval (szeptember), A Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában című sorozattal (szeptember), The Regular Show-val (magyar cím hamarosan) folytatódik (november), majd decemberben a Cartoon Network első számítógépes technológiával készült animációját, a  Firebreather-t (magyar cím hamarosan) ismerheti meg a hazai közönség.

A Boomerang csatorna főszereplője idén a jól ismert narancssárga, lusta macska, Garfield lesz; legújabb kalandait márciusban láthatjuk. A fekete humor kedvelői januártól az Addams család kalandjain borzonghatnak. Végül de nem utolsó sorban, a Boomerang egy olyan eseménnyel készül amelyet egyetlen házi kedvenc és tulajdonosa sem hagyhat ki: a Boomerang Pet Personality Award elnevezésű kisállat-verseny, tavalyi angliai sikerét követően most Magyarországra érkezik. Áprilistól a gazdik a legkülönfélébb kategóriákban nevezhetik a versenyre kedvenceiket.

A TCM csatorna 2011-ben jelentősen kibővíti filmadatbázisát, és a filmkedvelő közönségnek olyan tematikus összállításokkal kedveskedik, mint a januárban sugárzott Amerikai újhullám (pl. Klute, Az elnök emberei, 2011: Űrodüsszeia), illetve a Hollywood-i nagyágyúk. Februárban a TCM-en is minden a filmes díjátadókról szól.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.