2009. március 6. 15:09

Újjászervezi és korszerűsíti közép-európai üzemeltetését a UPC Broadband - közölte a cég pénteken az MTI-vel.

Ennek keretében 2009. március 31-i hatállyal megszűnik az a regionális menedzsment csoport, amely a UPC működését felügyelte Magyarországon és a közép-európai térség más országaiban (Romániában, Lengyelországban, Szlovéniában, Szlovákiában és Csehországban). Az átszervezés miatt 12-13 embert bocsátanak el.

A változás nem érinti az egyes országok menedzsmentjeit - mondta el az MTI-nek Szűcs László, a UPC sajtókapcsolati igazgatója. A regionális menedzsment csoport a közép-európai UPC leányvállalatok működését koordinálta, mostanra azonban elérték azt a fejlettségi szintet, hogy nincs szükség erre a külön egységre - tette hozzá.

Az érintett területek közvetlenül Gene Musselman, a UPC Broadband elnökének, üzemeltetési vezetőjének felügyelete alá fognak tartozni - olvasható a közleményben.

Gene Musselman ezen felül ideiglenesen a UPC Magyarország ügyvezető igazgatói tisztségét is betölti szerda óta.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.