<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Újjászervezi és korszerűsíti közép-európai üzemeltetését a UPC Broadband - közölte a cég pénteken az MTI-vel.

Ennek keretében 2009. március 31-i hatállyal megszűnik az a regionális menedzsment csoport, amely a UPC működését felügyelte Magyarországon és a közép-európai térség más országaiban (Romániában, Lengyelországban, Szlovéniában, Szlovákiában és Csehországban). Az átszervezés miatt 12-13 embert bocsátanak el.

A változás nem érinti az egyes országok menedzsmentjeit - mondta el az MTI-nek Szűcs László, a UPC sajtókapcsolati igazgatója. A regionális menedzsment csoport a közép-európai UPC leányvállalatok működését koordinálta, mostanra azonban elérték azt a fejlettségi szintet, hogy nincs szükség erre a külön egységre - tette hozzá.

Az érintett területek közvetlenül Gene Musselman, a UPC Broadband elnökének, üzemeltetési vezetőjének felügyelete alá fognak tartozni - olvasható a közleményben.

Gene Musselman ezen felül ideiglenesen a UPC Magyarország ügyvezető igazgatói tisztségét is betölti szerda óta.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.