1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Hat héttel az amerikai Chrysler autógyártó valamennyi üzemének bezárása után hét telephelyen újra megindítják a termelést.

Június végén összesen 15 ezer ember veszi fel a munkát négy amerikai, két kanadai és egy mexikói összeszerelő üzemben. Számos beszállító is újra megkezdi a termelést, majd várhatóan július végéig az összes többi Chrysler-üzemben megindul a gyártás, közölte a detroiti központú cég.

A termelés április 30-án állt le, amikor a Chrysler csődvédelmet kért. Az eljárás rohamtempóban zajlott és a múlt hétre kialakult az új tulajdonosi szerkezet; az olasz FIAT egyelőre 20 százalékot szerzett meg, és akkor veheti át az irányítást, amikor a Chrysler hitelezőinek törlesztették a tartozásokat.

A legnagyobb olasz járműipari cég és a gyártott gépkocsik száma alapján az Egyesült Államokban harmadik társaság egyesülésével a világ hatodik legnagyobb autógyára jöhet létre. A két cég 2008-ban összesen 4,5 millió gépkocsit értékesített. Sergio Marchionne, a FIAT vezetője szerint legkevesebb évi hatmillió kocsi értékesítésével lehet biztosítani az összeolvadással létrejövő társaság gazdaságos működését.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!