TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Hat héttel az amerikai Chrysler autógyártó valamennyi üzemének bezárása után hét telephelyen újra megindítják a termelést.

Június végén összesen 15 ezer ember veszi fel a munkát négy amerikai, két kanadai és egy mexikói összeszerelő üzemben. Számos beszállító is újra megkezdi a termelést, majd várhatóan július végéig az összes többi Chrysler-üzemben megindul a gyártás, közölte a detroiti központú cég.

A termelés április 30-án állt le, amikor a Chrysler csődvédelmet kért. Az eljárás rohamtempóban zajlott és a múlt hétre kialakult az új tulajdonosi szerkezet; az olasz FIAT egyelőre 20 százalékot szerzett meg, és akkor veheti át az irányítást, amikor a Chrysler hitelezőinek törlesztették a tartozásokat.

A legnagyobb olasz járműipari cég és a gyártott gépkocsik száma alapján az Egyesült Államokban harmadik társaság egyesülésével a világ hatodik legnagyobb autógyára jöhet létre. A két cég 2008-ban összesen 4,5 millió gépkocsit értékesített. Sergio Marchionne, a FIAT vezetője szerint legkevesebb évi hatmillió kocsi értékesítésével lehet biztosítani az összeolvadással létrejövő társaság gazdaságos működését.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.