<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

900 munkavállalóval félszáz üzletet nyitott ki a csődhelyzetben lévő lánc.

Újranyitott a Palóc Nagykereskedelmi Kft. félszáz boltot, írta meg a Népszabadság. A nemrég becsődölt hálózat már új beszállítói szerződéseket nem tud kötni, hanem a meglévő készleteit árusítja ki, a bevételből pedig lehetőség nyílhat arra, hogy valamit fizethessenek az augusztus óta bérüket váró dolgozóknak. A nyitással egyben megkezdődhet a jogi csata a Palóc Kft. és a CBA között.

25 éves az ország legnagyobb piaca

A Palóc Nagykereskedelmi Kft. éveken át volt a CBA regionális központja, a hazai lánc "északi bástyája". Azonban egy nappal azelőtt, hogy a Palóc lehúzta a rolót az összes üzleténél, a CBA Kft. közleményben tudatta, hogy megszakította a kapcsolatot a céggel. A Palóc üzletek ugyanakkor a régi – CBA-s arculattal – nyitottak ki, erre reagálva a Népszabadságnak Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója azt mondta, jogi lépéseket tesznek a Palóc Kft.-vel szemben.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.