2002. július 17. 13:56

A Ford Motor, hála a költségek csökkentésének és javuló észak-amerikai értékesítéseknek (akár csak General Motors), ismét nyereséges a második negyedévben.

A világ első számú autógyártója (GM) után a második legnagyobb is nyereséget ért el a második negyedévben. Az eredmény 570 millió dollár, ami részvényenként 29 cent. 2001 hasonló időszakban a cég 752 millió dollár - részvényenként 42 cent - veszteséget szenvedett el. Az elemzők szerint a nyereségessé válás - négy veszteséges negyedév után - tiszavirág életű lesz, mivel a társaság csak fél éve indította el a több évig tartó szerkezetátalakítási programját.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.