2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A British Airways minden London Heathrow és New York JFK repülőtér között közlekedő Boeing 747-es gépén befejeződött az új generációs Club World osztály telepítése. A légitársaság üzleti terméke így ezen a vonalon már heti 96 járaton vehető igénybe.

Az új Club World osztály a légitársaság száz Boeing 747-es és 777-es gépéből 17 gép fedélzetén már elérhető. Mostantól a légitársaság szakemberei havonta három Boeing 747-es gépen alakítják át az üzleti osztályt, minden gépre hetven, teljesen vízszintes ággyá alakítható luxusülést telepítve.

A Club World osztály továbbfejlesztését tavaly novemberben, egy százmillió font

(38 milliárd forint) értékű fejlesztési program keretében indította útjára a British Airways. A jelenlegi fejlesztések eredményeként, a Club World ülés az eddig csak a NASA által alkalmazott, "Z" pozícióba, az emberi test által a súlytalanság során természetesen felvett testhelyzetbe is állítható. 2008 közepéig a légitársaság több mint ötezer Club World ágyat telepít gépeire.

A fejlesztés részeként a tengeren túli járatok üléseibe interaktív audio-vizuális szórakoztató rendszert telepít a British Airways. A Club World utasok így száz film, hetven CD zenei kínálata, valamint húsz játék közül választhatják ki a számukra leginkább megfelelő programot, amelyet tetszésüknek megfelelően indíthatnak el és állíthatnak meg bármikor.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!