2017. március 13. 08:43

Múlt héten csütörtökön a felcsúti polgármester (hivatalosan) legújabb szerzeményének, az Opimus Nyrt. részvényeivel való kereskedést függesztették fel hétfő tőzsdezárásig. Most a Konzum Nyrt. is csatlakozott.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Múlt héten csütörtökön reggel függesztették fel az Opimus Nyrt. részvényeivel való kereskedést egészen a hétfői tőzsdezárásig, hétfőn délelőttől kezdődően pedig a Konzum Nyrt. papírjaival sem lehet kereskedni.

A BÉT honlapján megjelent közlemény szerint hétfőn tőzsdezárásig kérte a Konzum Nyrt. a részvényekkel való kereskedés felfüggesztését, mivel várhatóan olyan bejelentésről kíván tájékoztatást adni, mely jelentősen befolyásolhatja a részvények árfolyamát. 

Az, hogy az Opimus és a Konzum részvényeinek felfüggesztése összefügg-e, minden bizonnyal a nap folyamán kiderül.  

mfor.hu