TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az NRC Piackutató és a Netsurvey most publikált kutatása szerint a heti rendszerességgel internetezők fele kedveli a valóságshow-kat, egynegyedük pedig rendszeresen figyelemmel is kíséri az adásokat.

A valóságshow-k magyarországi megjelenése alighanem jótékony hatással van az Internet-forgalomra, hiszen a rendszeres internetezők 56 százaléka számítógépe segítségével is nyomon követi a valóságshow-kat, minden harmadik pedig folyamatosan, vagy naponta többször megteszi ezt. A valóságshow-k oldalaira ellátogató Internet-felhasználók kétharmada válaszolt úgy, hogy élt már az online közvetítés megtekintésének lehetőségével.

Mindezek fényében aligha meglepő, hogy az egyes műsorokról az Interneten is tájékozódók 18 százaléka nyilatkozta, hogy megnövekedett az internetezésre fordított ideje. Ugyanakkor nem jellemző, hogy a valóságshow-kal kapcsolatos online szolgáltatások „gondtalanabb” elérése érdekében gyorsabb Internet-kapcsolatra fizettek elő, vagy továbbfejlesztették volna számítógépüket.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.