2009. szeptember 30. 14:26

A Közép-Európai Média (CEMP) Csoporthoz tartozó Net Média Zrt. vezérigazgatójának, Sándorfi Balázsnak, és vezérigazgató helyettesének, Láng Róbertnek a munkaviszonya szerdán közös megegyezéssel megszűnik - értesült az InfoRádió. A távozó vezetők feladatait október 1-től vezérigazgatóként Bán Zoltán veszi át, aki eddig a portfolio.hu társ-főszerkesztőjeként és az ingatlan kiadványok vezetőjeként dolgozott.

Sándorfi Balázs 1999-ben csatlakozott a portfolio.hu-hoz, 2007-től a társaság vezérigazgatójaként tevékenykedett. Láng Róbert szintén 1999-ben csatlakozott a portfolio.hu-hoz, s 2007-től a piacvezető lakossági árfolyamszolgáltató, a Portfolio Teletrader Kft. ügyvezetője, és a Net Média Zrt. vezérigazgató-helyettese - olvasható az InfoRádió és a portfolio.hu száz százalékos tulajdonjogát is birtokló CEMP közleményében.

A Net Média Zrt. október 1-től kinevezett vezérigazgatója, Bán Zoltán 2000-től tőzsdei újságíróként dolgozott a portfolio.hu-nál, 2005-től a tőkepiaci részleg vezetője, 2007-től ő vezette a Net Média Zrt. által akvirált Resource ingatlan szakfolyóiratot, és a társaság ingatlan divízióját, 2007-től a portfolio.hu társ-főszerkesztője.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.