2009. szeptember 30. 14:26

A Közép-Európai Média (CEMP) Csoporthoz tartozó Net Média Zrt. vezérigazgatójának, Sándorfi Balázsnak, és vezérigazgató helyettesének, Láng Róbertnek a munkaviszonya szerdán közös megegyezéssel megszűnik - értesült az InfoRádió. A távozó vezetők feladatait október 1-től vezérigazgatóként Bán Zoltán veszi át, aki eddig a portfolio.hu társ-főszerkesztőjeként és az ingatlan kiadványok vezetőjeként dolgozott.

Sándorfi Balázs 1999-ben csatlakozott a portfolio.hu-hoz, 2007-től a társaság vezérigazgatójaként tevékenykedett. Láng Róbert szintén 1999-ben csatlakozott a portfolio.hu-hoz, s 2007-től a piacvezető lakossági árfolyamszolgáltató, a Portfolio Teletrader Kft. ügyvezetője, és a Net Média Zrt. vezérigazgató-helyettese - olvasható az InfoRádió és a portfolio.hu száz százalékos tulajdonjogát is birtokló CEMP közleményében.

A Net Média Zrt. október 1-től kinevezett vezérigazgatója, Bán Zoltán 2000-től tőzsdei újságíróként dolgozott a portfolio.hu-nál, 2005-től a tőkepiaci részleg vezetője, 2007-től ő vezette a Net Média Zrt. által akvirált Resource ingatlan szakfolyóiratot, és a társaság ingatlan divízióját, 2007-től a portfolio.hu társ-főszerkesztője.

Menedzsment Fórum