TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Míg itthon csak hangzatos ígéretek vannak a távmunka terjesztésére, addig a briteknél a cégek 80 százaléka alkalmaz olyanokat akik időnként vagy rendszeresen otthonról végzik munkájukat.

A Silicon.com beszámolója szerint a SonicWall felmérése arról tanúskodik, hogy a társaságok 83 százalékánál foglalkoztatnak embereket távmunkában. A szakemberek szerint elsősorban a nagyobb cégek azok, amelyek szívesebben engedélyezik az alkalmazottaknak a távmunkát.

Az alkalmazottak a cégek 43 százalékánál dolgozhat az interneten keresztül. Ilyen esetekben igen gyakran engedélyezik számunkra, hogy a vállalathálózatába belépjenek, ám csak az engedélyezők fele ellenőrzi a jogosultságokat alaposan.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.