TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Vám- és Pénzügyőrség 2002 első tíz hónapjában összesen 1747,2 milliárd forint vám- és adóbevételt szedett be, ami 27 milliárd forinttal, 1,3 százalékponttal haladja meg az időarányos teljesítést.

A Vám- és Pénzügyőrség 2002 első tíz hónapjában összesen 1747,2 milliárd forint vám- és adóbevételt szedett be, ami 27 milliárd forinttal, 1,3 százalékponttal haladja meg az időarányos teljesítést - tájékoztatott a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) Bevételi Főigazgatósága.

Az év eddig eltelt részének havi vámstatisztikája szerint októberben megfordult az év első kilenc hónapjának trendje, amit a tervhez képest kisebb bevétel jellemzett. A vámbevétel október végéig 121,3 milliárd forinttal haladta meg az egy évvel korábbit. Az idei 84,6 százalékos időarányos teljesítés kedvezőbb, mint a múlt év azonos időszakában volt, amikor az éves előirányzatnak mindössze 82,1 százaléka folyt be a költségvetésbe.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.