Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Befejezés előtt állnak a paksi atomerőműben 2003 áprilisában történt üzemzavar következményeinek elhárítási munkálatai – tájékoztatott az erőmű kommunikációs vezetője. A tisztító tartály elégtelen hűtése miatt megsérült fűtőelemeket orosz és magyar szakemberek távolítják el.

Paks

"Reményeink szerint az ütemezés szerint a hét végére befejezzük a közös munkát" - közölte Mittler István kommunikációs vezető.

A 2003 áprilisában tisztítás alatt lévő és a tisztító tartály elégtelen hűtése miatt megsérült fűtőelemek eltávolítása az Országos Atomenergia Hivatal jóváhagyásával 2006. október 15-én kezdődött meg, amelyet az orosz TVEL konzorcium szakemberei a paksiak irányítása mellett végeztek.

Mittler István elmondta: az erőműben hétfőn nemzetközi sajtókonferenciát tartanak, ahol az elvégzett munka részleteiről magyar részről Kocsis István, a Magyar Villamos Művek Zrt., valamint Kocsis József, a Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója, orosz részről pedig a TVEL elnöke, A.J. Badenkov és helyettese, P.I Lavrenjuk számolnak be.

Kérdésre válaszolva elmondta: a reaktorcsarnokban megtekinthető lesz a kiürített, még bóros víz alatt álló tisztítótartály, amelynek eltávolítását az ezt követő időszakban kezdik meg.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.