<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Véget ért szerdán a főként poggyászokat kezelő földi személyzet tiltakozó akciója a brüsszeli nemzetközi repülőtéren, és a légikikötő működése már közel áll a normálishoz - jelentette be egy helyi szóvivő.

A kétnapos sztrájkot követően a legnagyobb nehézséget a felhalmozódott mintegy húszezer csomag eljuttatása okozza, ez akár egy hétbe is telhet egyes utasok esetében.

Az Aviapartner és a Flightcare cégek dolgozóinak sztrájkja miatt a hét elején káosz uralkodott a repülőtéren, a járatok nagy részét más városokba kellett irányítani vagy törölték őket. Több budapesti járat sem tudott elindulni.

Az alkalmazottak a túlterheltség ellen tiltakoztak, és jobb munkakörülményeket követeltek. Kedd éjjel - a kormány közvetítésével - megállapodásra jutottak a repülőtér vezetőivel. Egyebek között létszámuk növelésével és egy könnyen mozgósítható ügyeleti csoport létrehozásával enyhítenek túlterheltségükön.

A brüsszeli repülőtéren közel 18 millió utas fordul meg évente, mintegy száz légitársaság 225 repülőtérre közlekedtet gépeket onnan.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.