2009. szeptember 9. 10:41

A Sanoma programajánló kiadványa gyakorlatilag 5 év alatt ismertségben is beérte a 12 év előnnyel rendelkező a Econet csoporthoz tartozó Pesti Estet.

2009. júniusában az Exit az eddigi legmagasabb márkaismertségét könyvelhette el. A 18-29 éves korosztályban 64 százalékos eredményt elérve a legismertebb lett az ingyenes programajánló magazinok között a fővárosban. Míg 2008-ban a lap ismertsége átlagosan 43 százalék volt, az idei év júniusára közel 50 százalékot javítva érte el a 64 százalékot.  

Az Exit 2009. I.féléves olvasottsága ugyancsak megelőzi a versenytársakét: Budapesten és környékén 175 ezren forgatták hetente 2009. első hat hónapjában (forrás: Szonda-Gfk, NMA 2009.I.félév).

Az Exit továbbra is tarja biztos előnyét az olvasók körében és ennek megfelelően ismertsége is mindkét célcsoportjában jelentősen nőtt májushoz viszonyítva. Ezzel gyakorlatilag 5 év alatt ismertségben is beérte a 12 év előnnyel rendelkező Pesti Estet.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.