<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

Immár Magyarországon is fogad belföldi expressz csomagszállítási megbízásokat a UPS. A szolgáltatás bővítése további 15 országot érint, így Algériát, Argentínát, Chilét, Ciprust, Csehországot, Dél-Afrikát, Egyesült Arab Emirátusokat, Kazahsztánt, Kenyát, Máltát, Pakisztánt, Romániát, Szaúd-Arábiát, Szerbiát és Ukrajnát.

A UPS ügyfelei mostantól ezekben az országokban is összevonhatják szállítmányaikat, és mivel csak egy fuvarozóval állnak kapcsolatban, lényegesen megkönnyíthetik a szállítmányozás folyamatait, áll a társaság közleményében.

A UPS új belföldi szolgáltatásával élő ügyfelek mindezt a nemzetközi csomagküldésre kifejlesztett technikai eszközök igénybevételével tehetik meg: csomagjuk útját online felületen követhetik, és elektronikus úton bonyolíthatják a számlázást is.

“A belföldi csomagküldés kiterjesztése részünkről egy befektetés azokon a piacokon, ahol a szolgáltatásaink iránti kereslet növekedését látjuk. Miután ezekben az országokban nemzetközi szolgáltatásainkkal már évek óta jelen vagyunk, úgy látjuk, most jött el az a pillanat, amikor ügyfélbázisunkat és vele üzleti tevékenységünket is bővíteni tudjuk” – fogalmazott Dan Brutto, a UPS International elnöke.

A UPS több mint 200 ország és régió között bonyolít nemzetközi csomagszállítást. A belföldi expressz szállítás körébe bevont 16 új nemzettel ez a szolgáltatás is már 45 országban érhető el.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.