1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Microsoft 230 ezer darab alkatrészt cserél ki az Xbox videojáték-konzolokban, miután néhány egység felmelegedett és füstölni kezdett.

A Microsoft figyelmeztette azoknak az Xboxoknak a tulajdonosait, amelyeknek a kormánykereke egy versenyautó vezetésének élményét nyújtja, hogy ne működtessék a gépeket az elektromos hálózatról - tudatta a BBC News. Ugyanakkor a konzolokat biztonságos akkumulátorral használni.

A cégnek ötven alkalommal jelentették, hogy a játékgépek túlmelegedtek és füstölni kezdtek.

Idén már másodszor tapasztalnak problémát az Xboxszal. A Microsoft júliusban meghosszabbította a garanciát a játékkonzolra, miután néhány egységet nem tudtak kinyitni a felhasználók. A korábbi visszahívások költsége elérte az egymilliárd dolláros összeget.

A Microsoft közölte: 170 ezer Xbox konzolt adott el júliusban az Egyesült Államokban, 18 százalékkal kevesebbet, mint az előző évben ilyenkor. Ezután árcsökkenést jelentettek be az USA-ban és Európában is.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!