2006. november 24. 11:21

Annak érdekében, hogy megerősítse a Pepsi portfólióját az egészséges termékek körében, megszerezte a felsőkategóriás gyümölcslé márkát, a Naked Juice-t (pucér gyümölcslé). A tranzakció részleteit nem ismertette a cég - adta hírül a Brandweek.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az 1983-ban alapított, 25 féle, száz százalékos gyümölcsleveket gyártó cég tavaly 150 millió dolláros forgalmat ért el. Korábban a magánszemélyek tulajdonában lévő a North Castle Partners birtokolta a márkanevet.

A Naked Juice a Pepsi számára komoly lehetőséget jelent a Coca Cola tulajdonában lévő Odwallával szemben a gyümölcslé piacon. Az Odwalla, amely folyamatos növekedést biztosított a Coke számára, a felső kategóriás gyümölcslevek piacvezetője.

Az idén a Pepsi már megszerezte az Izze Beveragest és a Stacys Pita Chipset, hogy kiteljesítse portfólióját a nem alapvető élelmiszerek piacán.

Menedzsment Fórum