2009. szeptember 8. 13:31

Hat év után távozik Kocsis Attila, az eddigi igazgató a Viasat3 és a TV6 éléről, utódja Camilla Hammer lesz, aki eddig az anyacég fejlődő piacokért felelős igazgatója volt.

Camilla Hammer, a Modern Times Group fejlődő piacokért felelős (Free-TV) operatív igazgatója tölti be a Viasat3 és a TV6 vezérigazgatói posztját. Kocsis Attila, aki több mint hat évig volt az MTG magyarországi vállalkozásának vezetője, más lehetőségek miatt távozik a csatornától.

Camilla Hammer az utóbbi kilenc évben Londonban, a Viasat Broadcasting csapatában dolgozott. 2002-ben nevezték ki a Pay-TV részleg programigazgatójának, majd 2005-ben a divízió vezetőjének. 2006 decemberétől a műsorvásárlásért és a szerződéses felek által működtetett csatornákért felelős alelnökként is dolgozik. A fejlődő piacokért felelős operatív igazgatói poszttal szinte egyidőben kapta meg a magyarországi vállalkozás vezetését.

"A tartalommal és a disztribúcióval kapcsolatos széleskörű tapasztalata, a piaci ismeretei és kiváló szakmai adottságai miatt nyerte el Camilla Hammer az operatív igazgatói pozíciót. Ezek a képességek szükségeltetnek ahhoz is, hogy a magyarországi vállalkozás piaci részesedését tovább növelhesse a jelenlegi gazdasági környezetben" - mondta Laurence Miall-d'Août, a Free-TV fejlődő piacokért felelős vezérigazgatója.

Laurence Miall-d'Août hozzátette: "Meg szeretném köszönni Kocsis Attila erőfeszítéseit, melyeket azóta tett az MTG-ért, mióta 2003-ban vezérigazgatóként csatlakozott a VIASAT3-hoz. Akkoriban a csatorna kevesebb, mint három százalékos kereskedelmi közönségarányt produkált, és veszteséget termelt. Három éven belül Kocsis Attila vezetésével a bevételek megtízszereződtek, a kereskedelmi közönségarány pedig több mint kétszeresére nőtt. Ez egy igazi sikertörténet volt. Őszintén kívánjuk neki a legjobbakat a jövőre nézve."

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.