2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

2008. december 1-vel Varga István távozik a Shell Hungary Zrt. igazgatósági elnöki posztjáról. A társaság irányítását Erényi Balázs, a cég kiskereskedelmi üzletágának közép-kelet-európai igazgatója veszi át.

Erényi Balázs

Varga István karrierjét, amelynek utóbbi 18 éve során a Shell csoporton belül különböző regionális és európai szintű beosztásokban látta el vezetői feladatait, más területen folytatja.

Varga István az utóbbi hat évben a Royal  Dutch Shell vállalatcsoportot képviselte Magyaroroszágon a Shell Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatójaként, majd utóbb az Igazgatóság elnökeként, áll a társaság közleményében.

Erényi 1997 óta dolgozik a Shellnél; ez alatt az idő alatt különböző helyi és regionális feladatokat látott el a vállalat kiskereskedelmi üzletágán belül. Az ő nevéhez fűződik a V-Power prémium üzemanyagcsalád sikeres magyarországi bevezetése Európában elsőként.

Az ő vezetése alatt indult útjára hazánkban a Shell SMART törzsvásárlói program, s irányításával zajlott 2003-2004-ben a TotalFinaElf magyarországi töltőállomás-hálózatának megvásárlása és integrálása a Shell hálózatába. 2000 óta a Shell Hungary Zrt. Igazgatóságának tagja.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!