2p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		

2008. december 1-vel Varga István távozik a Shell Hungary Zrt. igazgatósági elnöki posztjáról. A társaság irányítását Erényi Balázs, a cég kiskereskedelmi üzletágának közép-kelet-európai igazgatója veszi át.

Erényi Balázs

Varga István karrierjét, amelynek utóbbi 18 éve során a Shell csoporton belül különböző regionális és európai szintű beosztásokban látta el vezetői feladatait, más területen folytatja.

Varga István az utóbbi hat évben a Royal  Dutch Shell vállalatcsoportot képviselte Magyaroroszágon a Shell Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatójaként, majd utóbb az Igazgatóság elnökeként, áll a társaság közleményében.

Erényi 1997 óta dolgozik a Shellnél; ez alatt az idő alatt különböző helyi és regionális feladatokat látott el a vállalat kiskereskedelmi üzletágán belül. Az ő nevéhez fűződik a V-Power prémium üzemanyagcsalád sikeres magyarországi bevezetése Európában elsőként.

Az ő vezetése alatt indult útjára hazánkban a Shell SMART törzsvásárlói program, s irányításával zajlott 2003-2004-ben a TotalFinaElf magyarországi töltőállomás-hálózatának megvásárlása és integrálása a Shell hálózatába. 2000 óta a Shell Hungary Zrt. Igazgatóságának tagja.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.