2p

Távozik a ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. éléről Gyulay Zsolt, az új vezérigazgató Esküdt Gábor lett - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hétfőn az MTI-vel.

A közlemény emlékeztet arra, hogy Gyulay Zsolt a társaság megalakulása, 2012 októbere óta töltötte be a pozíciót. Irányítása alatt megvalósult a hazai dohánytermék-kiskereskedelem ellenőrzött, a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorítását célul kitűző átalakulása. Vezetésével 2013. július elején megkezdte működését az új ellenőrzött kiskereskedelmi rendszer.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatói pozíciójának betöltésével járó megnövekedett feladatai miatt távozik a ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. éléről. A továbbiakban több figyelmet kíván fordítani a Hungaroring fejlesztéseire, amelyek keretében teljes körűen megújulhat a társaság kezelésében lévő infrastruktúra, és minőségi szolgáltatások jöhetnek létre egy korszerű nemzetközi versenypálya elvárásainak  megfelelően - írták.

A fejlesztési miniszter a megüresedett vezérigazgatói tisztség betöltésére Esküdt Gábort nevezte ki, aki július 14-től látja el a társaság vezetését. A jogász végzettségű szakember közel két évtizedes vám-, jövedéki és adózási ismeretekkel, tapasztalatokkal rendelkezik - ismertetik a közleményben.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!