<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Bagita Árpád személyében új vezető tanácsadó csatlakozott az Amrop Hever csoport magyarországi egységéhez.

Bagita Árpád

Bagita Árpád személyében új vezető tanácsadóval bővítette csapatát Magyarország egyik legtekintélyesebb vezetői tanácsadó (executive search) cége, az Amrop Hever csoporthoz tartozó Kohlmann&Young Kft.

A szakember főleg gyártó- és építőipari felsővezetők kiválasztására szakosodott. A KLTE vegyész szakának elvégzése után, szakmai karrierje során több iparágban – festékipar, elektronikai- és építőipar - töltött be regionális vezetői pozíciót nemzetközi cégeknél. Az Amrop Hever/Kohlmann&Young-hoz való csatlakozása előtt az Uponor Délkelet-Európai alelnöke volt.

Bagita Árpád folyékonyan beszél angolul, szlovákul és oroszul.

További menedzserekkel kapcsolatos karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.