1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Holland Királyi olajóriás nemrégiben bejelentette, hogy második negyedévi eredményeik után további leépítésekre kényszerülnek - írja a Redorbit.com.

Második negyedévi bevételeik 2.3 milliárd dollárra rúgnak, ez azonban 70 százalékkal kevesebb mint 2008 második negyedévében.

Egy júniusban induló átszervezési program, amit Átmenet (Transition) 2009-re kereszteltek elősegítette, hogy a felső vezetés létszámát 20 százalékkal csökkentsük – mondta Peter Voser, a vállalat ügyvezető igazgatója.

Voser szerint a kitűzött célokat várhatóan az év végéig teljesíteni tudják. Ám a 2009-es adatokat nézve, a Shell-nek sokkal hatékonyabbá kell válnia a döntéshozás és a stratégiák alkalmazása terén, valamint az ár és érték arányára is nagyobb figyelmet kell fordítaniuk. Emellett további leépítések várhatók – így Voser.

Forrás: Média Age - HR Press 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!