1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Lemond pozíciójáról az amerikai Time Warner médiaóriás első embere, Richard Parsons jövő év januárjától. Sokak szerint a vezetőnek köszönhető, hogy kibékítette egymással a cég rivalizáló ágait az AOL távközlési vállalattal való összeolvadása után.

A 2002 óta a poszton lévő menedzsert vádak is érték, főleg a társaság részvényárfolyamának elhanyagolása miatt - írja a BBC News. Az ötvenkilenc éves volt ügyvéd továbbra is a cégnél marad igazgatótanácsi elnökként.

A vezérigazgatói székben Parsonst Jeffrey Bewkes jelenlegi ügyvezető igazgató követi. A jövőre leköszönő vezető szavai szerint Bewkes "egy nagy tiszteletnek örvendő menedzser a cégen belül és azon kívül is". A jelenlegi vezér hozzátette, hogy utódjának eredmény-orientált vezetési stílusa és szerteágazó iparági ismeretei rendkívül értékesek lesznek majd a Time Warner számára.

Ez utóbbi kijelentéssel egyébként sok elemző is egyetért, szerintük a társaságnak jelenleg egy agresszívabb stratégára van szüksége a gyorsan változó technológiai piacon.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!