1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

2008. január 1-től Hámori Barbara - aki 2003 óta a Viasat3 programigazgatója - regionális programigazgatóként dolgozik tovább az MTG-n belül. Ezzel a magyarországi Viasat3, valamint a január 28-án induló TV6 mellett, a bolgár Diema és a szlovén Tv3 televíziós csatornák szakmai vezetője is lett.

Hámori Barbara

Hámori Barbara korábbi feladatainak egy részét Török Péter (korábbi programkutató) viszi majd tovább, program menedzseri beosztásban. Hámori továbbra is személyesen felügyeli a magyarországi csatornák munkáját, különös tekintettel a saját gyártású műsorokra.

A menedzsment emellett még egy taggal bővül Molnár András személyében, aki - üzletfejlesztési vezetői pozíciójának megtartása mellett - mostantól a disztribúciós területet képviseli a cég vezetésében.

Papp Gábor februári távozása miatt hamarosan változni fog a marketingigazgató személye is, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!