2009. szeptember 21. 13:41

A Viasat Hungária Zrt. menedzsmentjében történt strukturális változtatások után Megyeri Andrást kereskedelmi igazgatónak nevezték ki.

Megyeri András az elmúlt négy évben értékesítési igazgatóként dolgozott a cégnél, és a reklámbevételek maximalizálásáért volt felelős. Mostantól új feladatköröket is ellát, a Viasat3 és TV6 kábeles értékesítése mellett a Viasat History és a Viasat Explorer, valamint a szerződéses partnerek által működtetett csatornák terjesztéséért is felel majd.

"Megyeri András és csapata az elmúlt években kimagaslóan jól teljesített és kiváló eredményeket produkált, a szakma elismerése mellett. Kinevezésével a jövőben is folytatni kívánjuk a partnereinkkel való sikeres együttműködést" – mondta Camilla Hammer, a Viasat Hungária Zrt. vezérigazgatója.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.