TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Szonda Ipsos és a GfK Hungária közös kutatásának most közzétett eredményei szerint a megyeszékhelyek egy részénél a helyi rádiók elérése magasabb az országos rádiókénál.

A két kutatócég tavaly szeptemberben indította el a helyi rádiós piacokat felmérő kutatássorozatát, amelynek negyedik része idén szeptemberben zárult, majd ezután megtörtént az adatok összegzése és elemzése. A 18 megyeszékhely közül 8 városban a helyi rádiók hallgatottsága felülmúlja az országos adók elérését. Ebből öt esetben, Debrecenben, Kecskeméten, Székesfehérvárott, Szombathelyen és Tatabányán a helyi rádiók erősen vezetnek, a maradék három városban, Békéscsabán, Nyíregyházán és Szekszárdon a verseny igen szorosnak tekinthető.

Egerben és Szolnokon az országos adóknál van az előny, de az eltérések a helyiekhez képest elég kicsinyek. Győrött, Kaposváron, Miskolcon, Pécsett, Salgótarjánon, Szegeden, Veszprémben és Zalaegerszegen viszont az országos rádiók jelentős előnnyel bírnak a helyiekkel szemben.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.