<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Együttműködésre lépett a Videa videomegosztó portállal a TV2 - tájékoztatta csütörtökön a kereskedelmi csatorna az MTI-t.

A Magyarországon újszerű kooperáció lényege, hogy mostantól hat alcsatornán válnak elérhetővé a Videa honlapján is a TV2 videói.

Az adásokat a televíziós csatorna internet szerkesztősége tölti fel és szerkeszti, a felhasználók pedig – a többi videóhoz hasonlóan – osztályozhatják az összeállításokat, hozzászólhatnak a fórumon a témákhoz, vagy véleményt mondhatnak az adott videókról.

A kereskedelmi csatorna közlése szerint saját készítésű szórakoztató showműsoraik legjobb pillanatait, a TV2 ajánlóit, de tréfás videókat, az adó pikánsabb felvételeit is elérhetik a Videa oldalán.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.