1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Együttműködésre lépett a Videa videomegosztó portállal a TV2 - tájékoztatta csütörtökön a kereskedelmi csatorna az MTI-t.

A Magyarországon újszerű kooperáció lényege, hogy mostantól hat alcsatornán válnak elérhetővé a Videa honlapján is a TV2 videói.

Az adásokat a televíziós csatorna internet szerkesztősége tölti fel és szerkeszti, a felhasználók pedig – a többi videóhoz hasonlóan – osztályozhatják az összeállításokat, hozzászólhatnak a fórumon a témákhoz, vagy véleményt mondhatnak az adott videókról.

A kereskedelmi csatorna közlése szerint saját készítésű szórakoztató showműsoraik legjobb pillanatait, a TV2 ajánlóit, de tréfás videókat, az adó pikánsabb felvételeit is elérhetik a Videa oldalán.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!