2002. július 2. 13:56

A Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. két márkája, a Kaiser és a Soproni Ászok a brüsszeli székhelyű élelmiszerminősítő-intézet idei világválogatóján első helyezést ért el.

A Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. két márkája, a Kaiser és a Soproni Ászok a brüsszeli székhelyű élelmiszerminősítő-intézet idei világválogatóján első helyezést ért el.

A 42. alkalommal megrendezett szakmai válogatón a "Sör, víz, üdítőital és más nem alkoholos italok" kategóriában a cég két terméke, a külsejében teljesen megújult Kaiser valamint a Soproni Ászok vett részt. Az elbírálás a laboratóriumi ellenőrzésen kívül érzékszervi tesztből is állt, amelynek során a termékek íz harmóniáján kívül vizsgálták a termékek vizuális megjelenését is. Az összhatás alapján 2002-ben mindkét márka megnyerte kategóriájának aranyérmét.

A Kaisert a Lowe-GGK kezeli, a Soproni Ászok reklámjait a TBWA Budapest reklámügynökség készíti, a médiaügyekkel az IMG foglalkozik.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.