1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Összesen hetedével fogyott kevesebb júliustól szeptemberig a három auditált politikai napilapból, mint az előző év azonos időszakában - derül ki a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (Martesz) idei harmadik negyedéves gyorsjelentéséből.

A Magyar Nemzetből, a Népszavából és a Népszabadságból 238,7 ezer kelt el tavaly egy átlagos nyári-őszi napon, míg idén ez a szám már csupán 198,9 ezer volt; ugyanakkor továbbra is ez utóbbi orgánum mondhatja magáénak az összpéldányszám több mint felét.

A Népszabadságból aktívan átlagosan értékesített 112,8 ezer példány csaknem 22 százalékos visszaesést takar, míg a Magyar Nemzet 69,7 ezres adata 9,3 százalékos csökkenést jelent. A Népszava 22,9 ezres eredménye hat és fél százalékkal múlja alul az előző esztendeit.

Az évek óta nem auditáltatott Magyar Hírlap adatairól - Kálomista Gábor, a kiadói holding elnökének szeptember közepi tájékoztatása alapján - annyit tudni, hogy alacsony remittendával terjesztik a 22 ezer példányban nyomott újságot.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!