<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Mol túlfizetésre hivatkozva jó néhány települési önkormányzattól visszakéri a korábban általa átutalt iparűzési adó egy részét - írja a Hajdú-bihari Napló.

A lap értesülései szerint Nagyhegyesen igencsak meglepődtek a település vezetői, amikor azzal szembesültek, hogy a községnek (amelynek gázkitermelés után fizet helyi iparűzési adót a nemzeti olajtársaság) mintegy 65 millió forintot kellene visszafizetnie.

Bajusz Istvánné polgármester elmondta, hogy a településükön működő cégek összesen 85 milliós adó-visszatérítési igényt jelentettek be, miközben az önkormányzat ilyen céllal előzetesen csupán 20 millió forintot helyezett tartalékba - számol be a Hajdú-bihari Napló.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.