1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A tervezettnél kevesebb új üzletet nyit idén a Starbucks, továbbá bezárja számos amerikai egységét is, amitől az első negyedévben két százalékos emelkedést remél a kávézólánc.

A Starbucks világszerte 350-nel 2150-re csökkenti a tervezett új üzletek számát. A vállalat egy hónappal ezelőtt jelentette be a korábbi tervekhez képest már csökkentett 2500-as terjeszkedési tervet.

Az elképzelések szerint a társaság bezárja száz egyesült államokbeli egységét, és 75 kávézót nyit meg az országon kívül, írja a CNN Money.

Az elmúlt negyedévben a vállalat 745 új üzletet nyitott világszerte, mellyel már több mint 15 ezer boltot üzemeltet a Starbucks. A kávézólánc tervei szerint jövőre több új kávézót nyitnak külföldön, mint az Egyesült Államokban.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!