2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Genesis Solar Napelemgyártó Kft. tatabányai gyárának vezérigazgatójaként folytatja pályafutását Vitvera László, jelentette be a tőzsdén is jegyzett Genesis Energy.

Vitvera László

Vitvera László a villamosmérnöki, majd híradástechnikai szakmérnöki diplomáját, valamint Ph.D. fokozatát a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte. Gazdasági és vezetői ismereteit az International Business School-on, a Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Harvard Business School kurzusán fejlesztette. 1983 óta gyárakban, gyártáshoz közel dolgozik.

Fejlesztő mérnökként, később fejlesztési vezetőként dolgozott az Orionban, majd később különböző pozíciókban a Samsung Electronics, a United Technoligies Automotive, a SUOFTEC, a Magnetek és a Denson cégeknél szerzett tapasztalatot.

Pályája eddigi kiemelkedő állomása volt a Jabil Circuit Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói posztja.

A floridai székhelyű amerikai gyártó magyarországi vállalatának a vezetőjeként 2000-ben egyedüli alkalmazottként kezdte a csapatépítést, a termelés beindítását. Hét éves ténykedése alatt a cég 2006-ra 3000 főt foglalkoztató és 200 milliárd forint feletti árbevételű gyárrá vált.

Vitvera László a Menedzserek Országos Szövetsége és a Menedzsment Fórum közös internetes szavazásának, 2006-os év menedzsere választásának egyik jelöltje volt.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.  

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!