Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	

Országos sztrájk megtartását kezdeményezik a Volán társaságok szakszervezetei január 29-én reggel négy és nyolc óra között - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. A szakszervezetek és a társaságok a fizetésemelés mértékén nem tudnak megegyezni.

A Volán-dolgozók 12 százalékos fizetésemelést követelnek, a munkaadók viszont csak ennek a felét adnák meg. Vannak azonban olyan cégek is, ahol egyáltalán nem akarják emelni a havi bért.

A huszonnégyezer munkavállalót képviselő szakszervezetek 2006 novemberében adták át tárgyalási javaslatukat a 2007. évi béremelés mértékéről a munkáltatói szövetségnek, azóta próbálnak tárgyalni. Az egyeztetések azonban eddig sikertelenek voltak.

"Az érdekképviseletek nem tudják elfogadni, hogy miközben Magyarország 3.000 helységéből, 2.000 településnek csak közúti összeköttetése van, a Volán dolgozók erkölcsi és anyagi megbecsülése mélyen alatta marad munkájuk társadalmi fontosságának és hasznosságának" - áll a szakszervezetek közleményében.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.