2008. december 23. 12:24

December 23-án és 24-én is közlekedteti a MÁV-sztrájk idejére meghirdetett mentesítő járatait a Volánbusz Zrt. - közölte a társaság kedden az MTI-vel.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A vasutas sztrájkot szervező Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfőn 24.00 órától felfüggesztette a korábban határozatlan időre meghirdetett munkabeszüntetését.

A Volánbusz Zrt. és alvállalkozói által üzemeltetett járatokon az érvényes MÁV bérlettel, MÁV-Start Klub kártyával, vagy utazásra jogosító MÁV személyzeti (családtagi) igazolvánnyal rendelkező utasok bérletük, igazolványuk felmutatása mellett, díjfizetés nélkül utazhatnak december 23-án 24.00 óráig - olvasható a közleményben.

Az előre megváltott MÁV vonatjegyek a Volánbusz járatain továbbra sem érvényesek. A Volánbusz Zrt. arra kéri utasait, hogy indulás előtt, a honlapjukon tájékozódjanak a társaság távolsági és nemzetközi járatainak közlekedéséről.

MTI/Menedzsment Fórum