<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Lefelé módosította a globális autóeladások alakulásáról szóló korábbi előrejelzését a Volkswagen.

Az Automobilwoche értesülése szerint Európa, sőt egyes számítások szerint a világ legnagyobb autóipari csoportjának vezetése borúlátóan ítéli meg a következő néhány év kilátásait.

A csoport korábbi értékesítési igazgatójának, Detlef Wittignek az igazgatóság számára írt belső levél szerint a 2018-ig terjedő időszakban 67 millió autóval kevesebbet fognak világszerte értékesíteni, ami nagyjából egy év eladásainak felel meg.

Emiatt a csoport a korábbi tervekhez képest kevesebb autót fog kiszállítani az ügyfeleknek, és ez kisebb pénzügyi eredményt jelent a csoportnak.

Ugyanakkor Martin Winterkorn továbbra is tartja magát ahhoz a tervéhez, hogy 2011-ban a Volkswagen lesz a világ legnagyobb autógyártója, megelőzvén a Toyotát.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.