<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Azzal vádolják őket, hogy csaltak a károsanyagkibocsátás-teszttel.

A Volkswagen után a General Motors is dízelbotrányba keveredett, az USA-ban azzal vádolják ugyanis az amerikai autógyártót, hogy csaltak a károsanyagkibocsátás-teszttel.

egy Chevrolet Silverado pickup (forrás: Wikipedia)

A GM a vádak szerint összesen 705 ezer Silverado és a Sierra HD típusú autó motorjait bütykölte úgy meg, hogy azok dízelmotorjai az emissziós teszteken a határértéken belül bocsássanak ki károsanyagot - amúgy viszont a limit kettő-ötszörösét bocsátják ki.

A vád szerint a balhéban benne van a Bosch is, akik tudtak a csalásról, sőt, aktívan részt is vettek benne. A Volkswagen-csalásnál is a Bosch szolgáltatta a teszteket átverő rendszereket.

Az ügyben megindult a per. A GM tagadja a vádakat.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.